Juha Sipilä, erilainen pääministeri? Uusi Suomi

Puheita ja kirjoituksia Juha Sipilä

Heitti pyyhkeen kehään, kävi Saulin juttusilla ja hihkaisi viimeisinä sanoinaan: “Pitäkää tunkkinne!” Kun ei kerran mennyt eteenpäin, niin mitä sitä jauhamaan yökausia. Hyvä puoluekokousväki, Puheenvuoroni aihe on kiitos. En malta olla kommentoimatta pääministerin mietteitä. Juha Sipilä oli kuin hymypoika saatuaan olla mukana kuunteluoppilaana, kun hänelle kerrottiin miten Euroopan Unionin liittovaltiota kehitetään yhä keskitetympään ja tiiviimpään, Ranskan ja Saksan johtamaan muotoon. Teknoventuren sijoitussalkussa oli edelleen myös aiemmin mainittu Ultraprint. Myöhemmin Sipilä sai selitellä, ettei suinkaan toivonut kiky-paatin uppoamista. Iltelehden haastattelun mukaan Juha Sipilä on suosituin seuraava pääministeriehdokas. Kirjan väitteiden mukaan keskustan silloinen puheenjohtaja Juha Sipilä tarjosi vuonna 2017 Rinteen demareille …. Linden löysi itse vainajan tämän huoneesta ja oli tämän kanssa samalla reissulla ugandalaisten mukaan. Uutta voimaa -blogia kirjoitetaan eri puolella Heleniä – siellä missä maailman parasta kaupunkienergiaa tuotetaan, suunnitellaan ja kehitetään. Niin siinä kävi, että Juha Sipilä, perusteellisena insinöörinä, kyllästyi jahkailuun, kun ei mitenkään saanut eri puolueita samalle viivalle. Niin hitaasti, että Sipilä viime perjantaina jo huokaisi, että ”kello käy, eikä Hakulista näy”.

Oikeusvaltioperiaatteesta olen Juha Sipilän kanssa eri mieltä. Sipilä ei kiistä tavanneensa Rinnettä, mutta kieltää tarjonneensa sdp:lle jallituspaikkaa sote-kiistojen aikaan niin kuin Rinteen elämäkerrassa väitetään. Sipilä ihmetteli Risikon lausuntoa, koska Sipilän mukaan juuri kokoomus oli vaatinut tällaista asiaa. Sipilä antoi tulevien maakuntien päättäjille vinkkejä vastuuttomien. Juha Sipilä piti tunteikkaan puheenvuoron jättäessään puheenjohtajuuden. Ei mikään vastuullisesti toimiva yritys ota ketään kolmeksi tunniksi hengailemaan toisten siivelle. Tänä päivänä vaaditaan erilaisia lupia, koulutuksia ja perehdytyksiä, ennen kuin voidaan ottaa työhön. Samaa voi todeta myös europarlamentaarikko Elsi Kataisesta (vasemmalla) ja Keskustan varapuheenjohtaja Katri Kulmunista. Hän tuli yrittäjätaustaisena mukaan politiikkaan ja hänet lähes heti valittiin Keskustan puheenjohtajaksi pelastamaan puolue alati laskevalta kannatukselta. Jos keväällä 2015 saatiin suhdanneselfie näpsätyksi runsaan tunnin pähkäilyn jälkeen,. (Juha Sipilän blogi 22.4.). Tags: uusliberalismi, vapaa markkinatalous, itävaltalainen koulukunta, monetarismi, ordoliberalismi, uusklassinen talousoppi, juha sipilä, alexander stubb AARNE NORBERG Olen maailman tilanteesta kiinnostunut elokuvantekijä ja uusperheessä elävä neljän lapsen isä. Onneksi on uskallettu niitä myös peruuttaa. Pääministeri Juha Sipilä etsii aatetta – löytyykö apu Kamerunin itsevaltiaalta presidentiltä? 15.4.2017 2:00 Keskustaa vaivaa syvä kokoomustrauma. Ajattelua ja IDEOita Juha T Hakalan blogi, jossa aiheina elämä, elämäntapojen muutos, mutta toki myös työelämä, opiskelu …. Juha Sipilä oli valittu julkisin varoin omistetun Teknoventure-sijoitusyhtiön hallitukseen vuonna 1998. Pääministeri Juha Sipilä otti eilen politiikan toimittajille pidetyssä tilaisuudessa kantaa hoiva- ja sote-alan yritysten vastuuttomaan voitontavoitteluun.

Selviydymme, kun meillä on rohkeutta tehdä ratkaisuja, jotka luovat työpaikkoja ja turvallisuutta sekä ottamalla vastuuta lähimmäisistämme ja …. Iso kiitos, joka kumpuaa syvältä ja vetää välillä sanattomaksi. Kiitos teille kaikille, että olen saanut olla puheenjohtajanne reilun seitsemän vuoden ajan. Kiitos vaimolleni ja koko perheelle – teidän tukenne on …. Etusivu Lisää blogi Seuraan 0 Kirjaudu.. Luin juuri loppuun Risto Uimosen kirjoittaman Juha Sipilä – Keskustajohtajan henkilökuva. Jakoipa pari esinettäkin Katri Kulmunille: itse tekemänsä messinkisen puheenjohtajan nuijan ja kaupasta ostetun tunkin. Toivottavast Kulmuni hankkii niille puoluetoimistoon lasivitriinin ja jättää ne sinne muistoksi puheenjohtajasta, joka melkein tuhosi puolueen. The latest Tweets from Juha Sipilä (@juhasipila). Kansanedustaja. | Member of the Finnish Parliament. Kempele. Juha Sipilä ei ole onnistunut vakuuttamaan eikä pysty perustelemaan koko maan asuttamista millään. Jos hän sen pystyy joskus tekemäään, niin sitten voin muuttaa omaa kantaani. Juha Sipilän töitä haukutaan nyt olan takaa, vaikka mies yrittää tehdä parhaansa. En moiti häntä kuin tästä yhdestä tyhmästä inttämisestä. Keskustan Juha Sipilä on toiminut Suomen pääministerinä runsaat kaksi vuotta. Pääministeri Sipilää on kritisoitu monista tekemisistä ja tekemättä jättämisistä, mutta kukaan ei toistaiseksi ole kritisoinut hänen poliittisen toimintansa kovaa ydintä, liittovaltiohankkeissa mukana oloa. PAKINA Sipilän hallituksen ensimmäisessä vuodessa on ollut käänteitä kuin saippuaoopperassa. Siksi Kansan Syvät Rivit heräsi talviuniltaan kertomaan, mitä kansa tästä kaikesta kiemurtelusta oikein tuumaa. Viime maaliskuussa kielikuvan käytöstä sai kärsiä pääministeri Juha Sipilä, joka kommentoi kilpailukykysopimuksen etenemistä kuuluisalla lauseella: toivottavasti tulppa lähtee paatista ja päästään eteenpäin. Oulun seksuaalirikokset ovat järkyttäneet koko kansaa.. Sipilä pelasti Suomen – kukaan ei vain tunnusta sit. Erkin kommentti: Juha Sipilän esitys puuntaimien istuttamisesta on hyvä. Toivottavasti metsäteollisuus maksaa taimet ja istuttajille pientäpalkkiorahaa. Tarvitaan suuri oikeusuudistus, josta Sipilä ei maininnut mitään. Sipilä sanoi Ylen Ykkösaamussa, että syntyisi miljarditason säästöt, jos yksittäisten työntekijöiden työpanoksesta automatisoitaisiin hiukan päälle pari minuuttia päivässä. SDP:n varapuheenjohtaja, kansanedustaja Sanna Marin vaatii pääministeri Juha Sipilää (kesk.) näyttämään esimerkkiä veronkierron ja verovälttelyn estämisessä. Marin viittaa Sipilän viimeaikaisiin lausuntoihin, joissa Sipilä toteaa itsekkyyden verojen kiertämisessä ylittävän Suomessa jo …. Historiallisen suuri kuntavaalitappio pakottaa pääministerin pohtimaan köyhän asiaa, kirjoittaa kolumnissaan Marko Junkkari. Juha Sipilän blogi: Nyt oli tehtävä ratkaisu. Keskusta.fi / Uutisia / Uutiset / Juha Sipilän blogi: Nyt oli tehtävä ratkaisu. 23.3.2014 14:00. Olen tullut politiikkaan tehdäkseni ratkaisuja. Kun minut valittiin tähän hommaan vajaat kaksi vuotta sitten, halusin tuoda politiikkaan uudenlaista keskustelun ja …. Kysyin pääministeri Juha Sipilältä myös keskittämisasetuksesta. Kerroin, että eduskunnan puhemies Paula Risikko ilmoitti torstaina, että hän ja kookomus ovat valmiita purkamaan keskittämisasetuksen. Juha Sipilä on pelottavan pihalla kaikesta! “Juha Sipilä on pelottavan pihalla kaikesta. Iltalehden toimittaja Juha Keskinen veikkaa kolumnissaan (6/4) keskustaa ja sen tuoretta puheenjohtajaa Juha Sipilää. Keskisen mielestä Sipilä ei lähtenyt sotkun aikana ilkkumaan hallitusta, vaan osoitti poliittista taitavuutta antamalla Arhinmäelle nappisyötön …. Juha Sipilä, tunnetuin vuokrajohtaja? 11.11.15 / 10:23 – Lauri Seppälä Sipilää voisi verrata useallakin tapaa vuokrajohtajaan, hänen yritysmaailmasta ammennetut johtamisopit ovat tuoneet mielestäni sopivasti lisäväriä ja uusia tuulia myös poliittiseen päätöksentekoon. On ikävä myöntää, että pääministeri Juha Sipilän hallituksen ohjelmaan on kuulunut monta innostuneesti päätettyä, mutta keskentekoista hanketta. Jaksan vielä uskoa soten toteutumiseen, mutta uskoani kyllä kovasti koetellaan. On surullista, että osa rasismin vastaisista toimijoista on lähtenyt keräämään poliittisia irtopisteitä oikeiston narratiivia vahvistamalla. Samalla he itse kaventavat sananvapautta rinnastamalla antifasistisen toiminnan, johonkin mikä ei sananvapauden piiriin. Juha Sipilä ja Suomen Keskusta ottivat aloitteen maamme taloudellisten vastuiden todellisessa selvittämisessä. Perjantai 3.8.2012 – -Esko Erkkilä-Keskustan puheenjohtaja Juha Sipilä ilmoitti, että hän kokoaa ryhmän laatimaan Keskustalle selvitystä euron tulevaisuudesta ja Suomen vaihtoehdoista. Puheenjohtaja Juha Sipilä oli koko kolmipäiväisen puoluekokouksen ajan suorastaan hurmaava ja tuntui, että maamme päämisterillä ei ole lainkaan huolia. Bittium toimii Oulussa, jossa Juha Sipilä on merkittävä mies. Oulusta on myös ex-ministeri Suvi Linden, jonka mukana oloa kohtalokkaalla Ugandan matkalla ei ole kukaan pystynyt selittämään. Elämää, elämäntapojen ja yhteiskunnallisten ilmiöiden muutosta sekä työelämää sivuavia ajankohtaiskysymyksiä käsittelevä blogi. Pääministeri Juha Sipilä kirjoittaa (Ilkka 25.4.2017), että sodasta pakenevia pitää auttaa. Sipilän mukaan Suomi noudattaa kansainvälisiä sopimuksia ja maahanmuuttovirasto lainsäädäntöä. Sipilä kertoo myös, että oikeusvaltiossa päätöksistä voi valittaa. Hän pitää Suomen linjaa yhdenmukaisena EU-maiden kanssa ja haluaa. Hänen rooliinsa kuului valvoa, että veronmaksajien varoja käytettiin järkevästi. Blogi. Sonja Finér | 13/02/2019. Sipilä kertoi keskustelleensa hallitustunnustelijaksi perjantaina nimitettävän Sdp:n puheenjohtajan Antti Rinteen kanssa useamminkin kerran hallituskuvioista. Keskustalla on aika selvä suunta oppositioon. Pitää ihmeitä tapahtua vaalivoittajien kesken, jos keskusta olisi hallitusneuvotteluissa mukana, Sipilä totesi. Petteri Orpo on hyvä kakkonen ja sitten onkin jo pitkä matka muihin. On toisaalta huojentavaakin todeta, että kansa kuitenkin ymmärtää vastuun kantamisen merkityksen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *